Vásárlási és szállítási feltételek

Vásárlási feltételek:

Webáruházunkban regisztráció nélkül is vásárolhatsz, azonban ha regisztrálsz, következő vásárlásnál nem szükséges újra minden adatodat megadni, elegendő csak felhasználó névvel és jelszóval bejelentkezni.

E-könyv vásárlása esetén a regisztrált fiókodból töltheted le a megvásárolt kiadványokat. Figyelem: a sikeres fizetést követően egyszeri letöltésre érvényes az egyedi letöltési hivatkozás.

Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, a kosár és pénztár felületeken van lehetőséged a kupon felhasználására.

Vásárlással elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.  Részletek

Szállítási lehetőségek:

A webáruházban leadott megrendelést 48 órán belül feldolgozzuk és megkezdjük a csomagolást, és postázást. ( Banki átutalásos fizetési mód esetén a beérkezett utalást követően).

Az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

Házhozszállítás: MPL futárszolgálattal vagy postai küldeményként. A postai kiszállításnak megfelelő, biztonságos csomagolást alkalmazunk.

Díja: a csomag súlyától függően. A megrendelési folyamatban a kosár tartalma alapján számolva.

250g alatt (postai ajánlott küldemény): 450 – 590 Ft
csomag 2 kg-ig: 2100 Ft
csomag 5 kg-ig: 2400 Ft
csomag 10 kg-ig: 2600 Ft
csomag 20 kg-ig: 3400 Ft
csomag 30 kg-ig: 5500 Ft
csomag 40 kg-ig: 7500 Ft

Foxpost csomagautomata: Kiszállítás országosan elérhető Foxpost csomagautomata hálózatba. Kényelmes, rugalmas átvételi lehetőség.

Díja: 990 Ft

A csomagfeladásról emailben értesítünk.

Fizetési lehetőségek:

Webáruházunkban jelenleg a következő fizetési módok érhetőek el:

Banki átutalás: A megrendelést követően a visszaigazoló emailben megtalálod bankszámlaszámunkat, ahova kérjük átutalni a vásárlás végösszegét. A közlemény/megjegyzés rovatban mindenképp tüntesd fel kérlek a rendelésszámodat.

PayPal vagy bankkártyás fizetés: A megrendelés során a fizetési módok közül válaszd a PayPal / bankkártyás fizetési módot, majd attól függpen hogy rendelkezel PayPal fiókkal vagy csak egyszerűen bankkártyával szeretnél fizetni, kattints a megfelelő gombra. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. (Segédlet itt érhető el)

Elállási jog:

A rendelés átvétele után 14 napon belül indoklás nélkül jogod van elállni a vásárlástól. Ebben az esetben postai úton juttathatod vissza hozzánk a megvásárolt terméket. A termék visszaérkezését követően visszafizetjük a termék vételárát az általad megadott bankszámlaszámra.
A gyors feldolgozás érdekében kérjük, a visszaküldött termék mellé küldd vissza kitöltve az elállási nyilatkozatot: nyilatkozat letöltése