Vásárlási és szállítási feltételek

Vásárlási feltételek:

Webáruházunkban regisztráció nélkül is vásárolhatsz, azonban ha regisztrálsz, következő vásárlásnál nem szükséges újra minden adatodat megadni, elegendő csak felhasználó névvel és jelszóval bejelentkezni.

E-könyv vásárlása esetén a regisztrált fiókodból töltheted le a megvásárolt kiadványokat. Figyelem: a sikeres fizetést követően egyszeri letöltésre érvényes az egyedi letöltési hivatkozás.

Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, a kosár és pénztár felületeken van lehetőséged a kupon felhasználására.

Vásárlással elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.  Részletek

Szállítási lehetőségek:

A webáruházban leadott megrendelést 48 órán belül feldolgozzuk és megkezdjük a csomagolást, és postázást. A postai kiszállításnak megfelelő, biztonságos csomagolást alkalmazunk.

Banki átutalásos fizetési mód esetén a beérkezett utalást követően 48 órán belül postázzuk a csomagodat. A kézbesítés megkezdéséről emailben értesítünk. A postai csomagként feladott megrendelések egyedi azonosítót kapnak, ami alapján a csomag útja nyomonkövethető az MPL weboldalán.

Fizetési lehetőségek:

Webáruházunkban jelenleg a következő fizetési módok érhetőek el:

Banki átutalás: A megrendelést követően a visszaigazoló emailben megtalálod bankszámlaszámunkat, ahova kérjük átutalni a vásárlás végösszegét. A közlemény/megjegyzés rovatban mindenképp tüntesd fel kérlek a rendelésszámodat.

PayPal vagy bankkártyás fizetés: A megrendelés során a fizetési módok közül válaszd a PayPal / bankkártyás fizetési módot, majd attól függpen hogy rendelkezel PayPal fiókkal vagy csak egyszerűen bankkártyával szeretnél fizetni, kattints a megfelelő gombra. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. (Segédlet itt érhető el)

Elállási jog:

A rendelés átvétele után 14 napon belül indoklás nélkül jogod van elállni a vásárlástól. Ebben az esetben postán juttathatod vissza hozzánk a megvásárolt terméket, ami után visszafizetjük a termék vételárát az általad megadott bankszámlaszámra.