• Tündérkezek - Együtt könnyebb (e-könyv)

Vásárlást követően letölthető népszerű e-könyv formátumokban:


EPUB: a legtöbb okostelefonon, táblagépen, e-könyv olvasón e-könyv formátum

MOBI: Amazon Kindle e-könyv olvasóra készült formátum

AZW3: Amazon Kindle e-könyv olvasóra készült formátum


„Az ember akkor él, ha sír, nevet, gondolkodik és szeret.”

Henryk Sienkiewicz

 

Amikor egy család szembesül a diagnózissal, reszketve ülnek le egymással szemben, és a fejekben kavargó kérdések sorát döbbenet és könnyek kísérik. 

Első gondolatuk az: Miért? Miért pont velünk történik ez?

Félelem, kétségbeesés, tanácstalanság és felbukkanó rémképek törnek elő, majd miután úrrá lesznek az első sokkoló pillanatokon, következik a legfontosabb, utat mutató kérdés: Hogyan tovább?

Jedlovszky Mária és Kiss-Teleki Rita kezdeményezésére írta ki a Holnap Magazin kiadó azt a könyvpályázatot, amelynek írásai bekerültek ebbe a kötetbe.

De mit is szeretnénk ezzel a könyvvel elérni? Miért született meg ez a kötet, hiszen valószínűleg sok kiadvány szól már erről a témáról? Miben más ez a könyv a többinél? Talán semmiben, talán egészen más.

A versek és novellák szerzői alkotásaikkal arra ébresztik rá az olvasót, hogy küzdelmükkel nincsenek egyedül, és ami történt, nem minden esetben végleges, „csak” egy állapot.

Sokan ott követik el a hibát, amikor a beteget igyekeznek mindentől óvni, teljesen elszigetelni a külvilágtól, emberektől, burokban tartva, „védve” mindentől, hogy tovább éljen, küzdjön és meggyógyuljon. De a küzdelemhez nem erre van szükség.

Aki ennek a betegségnek bármilyen típusában érintett, pontosan tudja: arra van szüksége, hogy ne féljenek tőle, ne sajnálják, ne szánakozzanak rajta, hanem támogassák, és próbálják meg a lehetőségekhez képest fenntartani a megszokott, hétköznapi életrendjét. Merjenek beszélni az érzéseikről, töltsenek minél több időt együtt, egymással, és nevessenek, szeressenek!

A könyv szerzőinek többsége átélte már mindezt, és ezúttal egy csomagban adják át mindenkinek tanácsaikat, tapasztalataikat, hogy ne csak a csendes elmúlás szele telepedjen a lelkekre, hanem a remény, tervek, vágyak, küzdeni akarás, és a gyógyulás ereje!

 

„Segítsünk együtt – Mert együtt könnyebb!”

 

Bakos József

Tündérkezek - Együtt könnyebb (e-könyv)

  • Cikkszám: Tündérkezek - Együtt könnyebb (e-könyv)
  • Készlet információ: Készleten
  • 0 Ft