• Bakos József: Napló az utókornak

Hello! Ez a könyv neked szól. Pont neked, aki kezedbe vetted, forgatod, és még nem döntötted el mit kezdjél vele. Segítek: Olvasd el! Hogy miért? Azért, mert mindenből találsz benne egy kicsit: mese, krimi, fantázia világ, vér, könny és mosoly. Sok mosoly és hús-vér figurák – talán éppen TE! Mert a valósággal való egyezés itt most nem teljesen a véletlen műve…!

Ki vagyok én? Csak egy ’68-as fickó, a múltból. Emlékek, gondolatok krónikása, hogy ne merüljön feledésbe az, hogy valamikor valódi életet éltünk, nem csak szerepeket játszottunk egy agyon-digitalizált sablonvilágban, ahol már nem számítanak a jól megszokott érzelmek, elavult szeretni, törődni, gondolni másra, netán beszélni vele, tenni érte valamit, hogy boldogan, boldogabban élhessen.

A lapokon nincs politika, nem sorakoznak celeb sztorik, helyette talán ráébredsz arra, mennyire zsákutca a ma és távoli ködös világ a jövő, homályos szemüvegen keresztül láttatva mindent körülötted. De van egy jó hírem is! Még nem késő jó irányba kormányozni sorsod lélekvesztőjét, hogy tisztább vizek felé evezz…

Na! Bele mersz vágni egy kalandos utazásba? Akkor csapd fel a fedőlapot és merülj el egy kicsit furcsa, életszagú világban, ahol semmi sem biztosan az, ami… Én ott leszek veled, minden oldalon, mert csak a bátrak mernek igazán nagyot álmodni!

Megjelenés adatai
Megjelenés éve 2016
Méret Fr/5
Kötése Puha kötés

Bakos József: Napló az utókornak

  • Cikkszám: bakos_jozsef_naplo_au_utokornak
  • Készlet információ: Készleten
  • 1,600 Ft